Registreren Inloggen
 • Rechtstreeks van de fabrikant
 • Bieden vanaf 1,-
 • Jij bepaalt de prijs, pak je kans !
 • Deskundige veilingmeesters
 • Veilig betalen & snel thuisbezorgd
Sluit vanaf
 • Hoe werkt het?

  Hoe werkt de veiling ?

  1. Na een korte en eenvoudige gratis registratie (via de button rechtsboven op de website) kunt u inloggen en een bod plaatsen. Heeft u het hoogste bod dan ziet u dat direct. En u vindt uw bod terug onder uw profiel. Een geplaatst bod is niet vrijblijvend. Is uw bod het hoogste bod dan bent u verplicht het tegen de geboden prijs af te nemen. 

  2. Biedingen zijn exclusief 21% BTW

  3. Er zijn kavels met een minimum prijs. Als uw bod lager is dan die minimumprijs dat ziet u dat direct bij het uitbrengen van uw bod.

  4. Bied u vlak voor sluitingstijd van een kavel, dan wordt het kavel nog heel even verlengd

  5. Na afloop ontvangt u automatisch bericht van uw gewonnen kavel(s). U betaalt die aan Outletveilingen. Biedingen zijn exclusief 10% veilingkosten en verzendkosten. Verder zijn ergeen kosten. Biedingen zijn bindend.

  6. De verkoper verzend het product binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van bericht van uw betaling. 

 • Veilig kopen

  Veilig kopen

  Het kopen via Outletveilingen is veilig:

  U koopt rechtstreeks van de fabrikant, groothandel of leverancier 
  De producten die worden verkocht zijn (tenzij expliciet anders aangegeven) nieuw en van kwalitetsmerken. 

  Veilingmeesters om u te helpen
  U kunt op ieder moment advies vragen over uw kavel aan een veilingmeester. De veilingmeesters hebben kennis van zaken van de producten die op Outletveilingen worden aangeboden en houden toezicht op een een goed verloop van alle veilingen.

  U betaalt aan Outletveilingen
  U heeft geen zorgen of de verkoper het product aan u opstuurt. U betaalt uw aangekochte kavel aan Outletveilingen. Zodra we uw betalingen ontvangen berichten we de verkoper dat het product is betaald. De verkoper moet het product in 3-5 werkdagen aan u leveren. Wij betalen de verkoper niet eerder dan twee weken na uw betaling aan Outletveilingen. Stel dat er een keer iets misgaat bij het leverproces dan kunnen wij de uitbetaling aan de verkoperals dat nodig is uitstellen.

 • Veel gestelde vragen
308
Registreren